Over Flame Fashion

Lieve fashionlovers,

Aangenaam, ik ben Kimberly Ribberink, een ambitieuze onderneemster met een passie voor mode. En welkom ook bij Flame Fashion: dé webshop met de nieuwste musthaves en eyecatchers voor jouw garderobe.

Op de webshop van Flame Fashion prijs ik diverse producten aan waar ik zelf in geloof. Flame Fashion staat voor eerlijkheid, vertrouwen, positiviteit en liefde. Ik wil mensen inspireren met mooie producten waar ik volledig achter sta, wat helemaal mijn smaak is en mijn eigen keuze.

Mijn inspiratie haal ik uit fashion magazines, de IT-girls van het moment en natuurlijk de bekende fashionbloggers en -vloggers.

Ik houd van mooie producten met betaalbare prijzen. Alle items in de collectie koop ik beperkt in, zodat jij als echte fashionlover unieke producten kunt kopen. Daar hoort natuurlijk een snelle levering en goede service bij.

Je kunt bij ons 24/7 online shoppen en vóór 20.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Is een item niet meer op voorraad of ben je te laat met bestellen? Stuur dan een mail naar info@flamefashion.nl met de naam van het product, de kleur en de maat die je graag wilt hebben. Ik zet je dan op de wachtlijst! Zodra het product weer op voorraad is, ben jij de eerste die een mailtje van mij ontvangt.

Ik hoop dat je bij Flame Fashion jouw perfecte outfit scoort!

SHOP TILL YOU DROP, GIRL! 

Wil je niks missen en op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en items? Volg ons dan op Facebook, Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Liefs,

Flame Fashion

× Waarmee kan ik u helpen?